Gotcha RecruitmentProfessionals

Samen bouwen aan jouw carrièresucces

Bij Gotcha! Recruitment begrijpen we dat het vinden van je droombaan meer is dan alleen een carrièrestap; het is een levensverandering. Daarom staan wij klaar om jou op deze reis te begeleiden met een persoonlijke en betrokken aanpak.

 

 

 

Klik hier voor een kennismakingsgesprek

 

Kennismakingsgesprek & jobcoaching

Kennismakingsgesprek & jobcoaching

Het kennismakingsgesprek helpt ons om jouw unieke vaardigheden, ervaringen en carrièredoelen te begrijpen. We nemen de tijd om te ontdekken wat jou drijft en hoe we je het beste kunnen ondersteunen in je professionele reis.

Geschikte baan zoeken

Geschikte baan zoeken

De zoektocht naar de perfecte baan kan zowel uitdagend als opwindend zijn. Wij zijn hier om deze reis gemakkelijker en succesvoller te maken. Onze benadering combineert marktkennis met een persoonlijke touch om niet alleen een baan te vinden, maar de juiste baan die past bij jouw vaardigheden, passies en carrière ambities.

Geschikte baan vinden

Geschikte baan vinden

Wij begeleiden je door het hele proces, van het nauwkeurig afstemmen van je CV tot het voorbereiden op succesvolle sollicitatiegesprekken met potentiële werkgevers.

Wat professionals zeggen

 

Ik heb Ser leren kennen als recruiter voor Feenstra. Ser is zeer betrokken bij je als persoon, luistert goed en denkt echt met je mee. Hierdoor is zij in staat om de beste match te maken. ik heb mijn contact met Ser als zeer prettig ervaren.Ik heb Ser leren kennen als recruiter voor Feenstra. Ser is zeer betrokken bij je als persoon, luistert goed en denkt echt met je mee. Hierdoor is zij in staat om de beste match te maken. ik heb mijn contact met Ser als zeer prettig ervaren.

Anita Nicolai

Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met zorg en precisie uit te voeren. Ze is stress bestendig en ze blijft continu haar kennis ontwikkelen en groeien. Werken met Ser is niet alleen meer dan plezierig, je bent er ook zeker van dat zaken goed geregeld zijn!Ser is een gedreven professional met hart voor zaken. Ze stelt scherpe vragen en luistert actief. Ze brengt alles goed in kaart om het vervolgens met zorg en precisie uit te voeren. Ze is stress bestendig en ze blijft continu haar kennis ontwikkelen en groeien. Werken met Ser is niet alleen meer dan plezierig, je bent er ook zeker van dat zaken goed geregeld zijn!

Leanne Klein

Zeer betrouwbaar, kwaliteitsgericht, uitstekende management skills, behulpzaam en prettig om mee samen te werken. Al met al een versterking voor ieder team!

Ashwin Lapar MSc

Open sollicitatie

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
× Hoe kan ik je helpen?