Gotcha RecruitmentInterim recruitment

Interim recruitment

Of u nu capaciteitstekorten ervaart, op zoek bent naar specifieke en zeldzame profielen, of nieuwe wervingsactiviteiten wilt ontwikkelen, wij bieden de juiste recruiter die aansluit bij uw recruitmentbehoeften.

Recruitment vereist specifieke expertise en toewijding. Wij werken op basis van een uurtarief, wat u de flexibiliteit biedt om uw recruitmentkosten effectief te beheren.

Bent u benieuwd of een (interim) recruiter een toegevoegde waarde kan bieden voor uw organisatie? Hier zijn enkele voordelen van het inzetten van een interim recruiter:

– Flexibiliteit in werkbelasting: Interim recruiters kunnen ingezet worden tijdens piekperioden of projecten, zonder de langetermijnverplichtingen van een vaste aanstelling.
Directe expertise: Onze interim recruiters brengen onmiddellijk waardevolle kennis en ervaring mee, wat cruciaal kan zijn voor specifieke projecten of uitdagingen.
Kostenbesparing: U betaalt alleen voor de gewerkte uren van de recruiter, zonder de bijkomende kosten van vaste personeelsleden zoals vakantiegeld of sociale lasten.
Snelheid: Interim recruiters kunnen snel worden ingezet, waardoor uw organisatie niet vertraagt in het bereiken van haar recruitmentdoelen.
– Objectieve beoordeling: Een externe recruiter kan met een frisse blik naar uw organisatie kijken en zo helpen bij het optimaliseren van recruitmentprocessen en het verbeteren van de candidate experience.

Ontdek hoe onze interim recruitment oplossingen uw bedrijf kunnen versterken door onze snelle en effectieve aanpak.

× Hoe kan ik je helpen?